Mitt første skudd. Jeg blogger! Derfor er jeg.

Snart ett år med mikroblogging har visst ikke gitt meg den fullstendige digitale tilfredsstillelse. Jeg må ha noe mer, og i natt setter jeg mitt første skudd. Ingen vei tilbake. Mine tanker vil fra denne dag av vies bloggen. Jeg trer inn i det mørke helvete av digital avhengighet, men ser meg ikke tilbake; jeg angrer ikke. Jeg føler redsel, men å, så behagelig det er!

Ok, kanskje jeg har litt prestasjonsangst også da.

Hva kommer jeg til å skrive om, lurer du kanskje på? Ja, det blir i alle fall ikke noe problem å grave fram stoff, for i dette hodet koker det i blant litt over. Det eneste problemet er å få hver idé ferdig før en ny kommer inn. Jeg kommer garantert til å ha mange kladder på én gang, men skal prøve å få dem ut.

Men ja, svaret. Bloggen kommer til å inneholde tanker og ideer om alt mulig. Det blir garantert noen tegninger og malerier. Jeg har utdannelse innen økologi/biologi/geografi og er opptatt av naturvern, så det blir nok en del økologi og naturmangfold. I tillegg er jeg interessert i språk, litteratur, dans og annen estetikk. Kanskje blir det noen dikt? Jeg skriver drømmedagbok, og muligheten er tilstede for at jeg deler noe derfra med dere. I tillegg kan jeg finne på å skrive om meg selv hvis jeg ser at det gir relevans for mannen eller kvinnen i gata. Jeg er også glad i tall, kart, figurer og statistikk, så det er mulig det blir litt nerdefakter i blant.

Jeg kommer til å skrive mest på engelsk, og det at jeg skriver denne på norsk er bare en førstegangs ekstraservice. Likevel blir det nok også både bokmål og nynorsk, og jeg skal merke/tagge postene deretter.

Snakkas!

Reklamer

2 thoughts on “Mitt første skudd. Jeg blogger! Derfor er jeg.

  1. Ble litt tilfeldig at det er denne jeg kommenterer og ikke den engelske – men uansett så høres det ut som om det kommer til å bli en spennende, variert blogg. Hurra!

    • Tusen takk! Håper jeg innfrir til forventningene. Beskrev det jeg regner med det blir, men her er det tilfeldighetene og innfallene som rår. Jeg liker din også, la den i rss-en idag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s